Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36776
Title: | Формування споживчих властивостей нового десертного продукту |
Authors: | Ботштейн, Б. Б. Чорна, Н. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Формування споживчих властивостей нового десертного продукту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 28-29. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36776 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_28-29.pdf | 120.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.