Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36776
Title: Формування споживчих властивостей нового десертного продукту
Authors: Ботштейн, Б. Б.
Чорна, Н. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Формування споживчих властивостей нового десертного продукту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 28-29.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36776
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_28-29.pdf120.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.