Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9105
Название: Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення
Авторы: Сорокіна, С. В.
Карпенко, З. П.
Полупан, В. В.
Ключевые слова: функціональні продукти;сметана;кисломолочні продукти;паста з моркви;домішки пшеничних зародків
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сорокіна С. В., Карпенко З. П., Полупан В. В. Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 354-359.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень з розробки та оцінки якості нового виду сметани з додаванням пасти з моркви та домішок пшеничних зародків. Досліджено вплив даної добавки на термін зберігання розробленого продукту. Доведено доцільність використання рослинних добавок у молочних продуктах з метою підвищення їх біологічної цінності.
Results of researches are resulted on development and an estimation of quality of a new kind of the sour cream made of sour cream with addition of paste from carrots and impurity of wheaten germs. Influence of the given additive for the term of a retentivity of the developed product is investigated. The expediency of use of vegetative additives in dairy products with the purpose of increase of their bio logical value is proved.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9105
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_56.pdf631.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.