Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Назва: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів |
Автори: | Аксьонова, Олена Федорівна Агафонова, Юлія Юріївна Сергієнко, Аліна Олександрівна |
Ключові слова: | експертиза;екологічна експертиза;виробництво харчових продуктів;харчові продукти |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів : опорний конспект лекцій / укладачі: О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | Необхідною умовою екорозвитку суспільства є, перш за все, екологізація світогляду майбутніх фахівців, формування в них екологічного способу мислення, удосконалення знань та навичок, необхідних для гармонізації взаємовідносин людини, промислового виробництва i природи. У цьому i полягає одне з головних завдань курсу дисципліни «Екологічна експертиза виробництва продовольчих товарів». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Opornij_konspekt_lekc_Ekologich_eksp_za_virob_va_harch_produktiv_2016.pdf | 967.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.