Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6678
Назва: | Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами |
Автори: | Дишкантюк, О. В. Парталога, І. О. |
Ключові слова: | біологічно активні речовини (БАР);жельовані вироби;антоціанові харчові барвники;збагачення продукції;продукція ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дишкантюк О. В., Парталога І. О. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 309-316. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами, зокрема антоціанами. Запропоновано оригінальну технологію отримання антоціанових харчових барвників з вичавок смородини та винограду. Показано доцільність використання отриманих барвників у технології жельованих виробів. The question of the benefication of restaurant business' products by biologically active substances, anthocyanin in particular, is considered inthe article. Original technology of getting food colouring additives from husks of grapes and currant is suggested. Expediency of using the received colouring agents in jellied products' technology is showed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6678 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_54.pdf | 208.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.