Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДишкантюк, О. В.-
dc.contributor.authorПарталога, І. О.-
dc.date.accessioned2022-09-13T17:00:11Z-
dc.date.available2022-09-13T17:00:11Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationДишкантюк О. В., Парталога І. О. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 309-316.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6678-
dc.description.abstractРозглянуто питання збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами, зокрема антоціанами. Запропоновано оригінальну технологію отримання антоціанових харчових барвників з вичавок смородини та винограду. Показано доцільність використання отриманих барвників у технології жельованих виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe question of the benefication of restaurant business' products by biologically active substances, anthocyanin in particular, is considered inthe article. Original technology of getting food colouring additives from husks of grapes and currant is suggested. Expediency of using the received colouring agents in jellied products' technology is showed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовини (БАР)uk_UA
dc.subjectжельовані виробиuk_UA
dc.subjectантоціанові харчові барвникиuk_UA
dc.subjectзбагачення продукціїuk_UA
dc.subjectпродукція ресторанного господарстваuk_UA
dc.titleЗбагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_54.pdf208.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.