Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6678
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дишкантюк, О. В. | - |
dc.contributor.author | Парталога, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T17:00:11Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T17:00:11Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Дишкантюк О. В., Парталога І. О. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 309-316. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6678 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами, зокрема антоціанами. Запропоновано оригінальну технологію отримання антоціанових харчових барвників з вичавок смородини та винограду. Показано доцільність використання отриманих барвників у технології жельованих виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of the benefication of restaurant business' products by biologically active substances, anthocyanin in particular, is considered inthe article. Original technology of getting food colouring additives from husks of grapes and currant is suggested. Expediency of using the received colouring agents in jellied products' technology is showed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини (БАР) | uk_UA |
dc.subject | жельовані вироби | uk_UA |
dc.subject | антоціанові харчові барвники | uk_UA |
dc.subject | збагачення продукції | uk_UA |
dc.subject | продукція ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_54.pdf | 208.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.