Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6497
Назва: Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК")
Автори: Неліна, К. П.
Гуць, В. С.
Ключові слова: м’ясокістковий продукт (МКП "ПК");подовжений термін зберігання;псування жирів;допустима концентрація токсичних речовин
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Неліна К. П., Гуць В. С. Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК"). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 47-50.
Короткий огляд (реферат): Розроблено та запроваджено методику протибактеріальної, протипліснявої та протигрибкової обробки сировини і виготовленого м’ясокісткового продукту (МКП "ПК") під час подовженого терміну його зберігання.
Developed and inculcated method against bacterial, against mould and against mycotic treatment of raw material and made meat bone product (MKP «PK») during the prolonged term of his storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6497
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_10.pdf214.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.