Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62190
Назва: Методологія та організація наукових досліджень: метод. вказівки
Автори: Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Білаш, Богдан Геннадійович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Методологія та організація наукових досліджень: метод. вказівки та робочий зошит до виконання лабораторних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спец. 181 Харчові технології, ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова., Болховітіна О.І., Б. Г. Білаш. Харків: [б. в.], 2024. 57 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62190
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Metodolohiya_LAB_181_24.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.