Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62190
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Білаш, Богдан Геннадійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-30T12:05:12Z | - |
dc.date.available | 2025-01-30T12:05:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методологія та організація наукових досліджень: метод. вказівки та робочий зошит до виконання лабораторних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спец. 181 Харчові технології, ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова., Болховітіна О.І., Б. Г. Білаш. Харків: [б. в.], 2024. 57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62190 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Методологія та організація наукових досліджень: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Metodolohiya_LAB_181_24.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.