Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62190
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorБілаш, Богдан Геннадійович-
dc.date.accessioned2025-01-30T12:05:12Z-
dc.date.available2025-01-30T12:05:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодологія та організація наукових досліджень: метод. вказівки та робочий зошит до виконання лабораторних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спец. 181 Харчові технології, ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; Держ. біотехнологічний ун-т; авт.-уклад.: С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова., Болховітіна О.І., Б. Г. Білаш. Харків: [б. в.], 2024. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62190-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання лабораторної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleМетодологія та організація наукових досліджень: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Metodolohiya_LAB_181_24.pdf1.39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.