Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61849
Название: Перспективи виробництва аналогів м’ясопродуктів
Авторы: Стасенко, В. А.
Научный руководитель: Гринченко, Н. Г.
Янчева, М. О.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Стасенко В. А. Перспективи виробництва аналогів м’ясопродуктів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: Н. Г. Гринченко, М. О. Янчева. Харків: ДБТУ, 2024. С. 88
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61849
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_89-89.pdf107.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.