Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61836
Назва: Розробка оздоровчих дрібнодисперсних пюреподібних добавок на основі гороху
Автори: Пальваль, Я. С.
Веливецька, К. М.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пальваль Я. С., Веливецька К. М. Розробка оздоровчих дрібнодисперсних пюреподібних добавок на основі гороху. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: В. В. Погарська, О. С. Погарський. Харків: ДБТУ, 2024. С. 75
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61836
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_76-76.pdf107.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.