Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61487
Название: Дослідження структурно-механічних характеристик пюре з плодоовочевої сировини
Авторы: Д’яченко, Н. В.
Чорненький, Є. М.
Научный руководитель: Загорулько, О. Є.
Гордієнко, І. О.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Д’яченко Н. В., Чорненький Є. М. Дослідження структурно-механічних характеристик пюре з плодоовочевої сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Гордієнко І. О. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 255.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61487
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_255.pdf97.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.