Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorХалайджі, С. В.-
dc.contributor.advisorВасильєв, В. П.-
dc.contributor.authorХворостян, І. В.-
dc.contributor.authorШайко, В. Д.-
dc.date.accessioned2024-12-13T14:38:38Z-
dc.date.available2024-12-13T14:38:38Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationХворостян І. В., Шайко В. Д. Використання основних компонентів здорового способу життя для підвищення дієздатності студентів ОДАХ. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. : С.В. Халайджі, В.П. Васильєв. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60005-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВикористання основних компонентів здорового способу життя для підвищення дієздатності студентів ОДАХuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-128.pdf134.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.