Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59511
Название: Вплив кріодеструкції на БАР грибів шампіньйонів під час отримання наноструктурованого пюре
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Клейн, І. Ю
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Клейн І. Ю. Вплив кріодеструкції на БАР грибів шампіньйонів під час отримання наноструктурованого пюре. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 200-202.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59511
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-202.pdf135.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.