Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59511
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Маціпура, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Клейн, І. Ю | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-02T11:54:59Z | - |
dc.date.available | 2024-12-02T11:54:59Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С., Клейн І. Ю. Вплив кріодеструкції на БАР грибів шампіньйонів під час отримання наноструктурованого пюре. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 200-202. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59511 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив кріодеструкції на БАР грибів шампіньйонів під час отримання наноструктурованого пюре | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-202.pdf | 135.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.