Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59507
Название: Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлини
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Лосєва, С. М.
Міщенко, Є. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М., Міщенко Є. В. Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлини . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 192-193.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59507
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-193.pdf112.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.