Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59507
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorСтоєв, С. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorМіщенко, Є. В.-
dc.date.accessioned2024-12-02T11:41:15Z-
dc.date.available2024-12-02T11:41:15Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М., Міщенко Є. В. Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлини . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 192-193.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59507-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-193.pdf112.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.