Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59375
Назва: Холодильна нанотехнологія отримання з топінамбура дрібнодисперсних добавок із рекордним вмістом інуліну в розчинній формі
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В.В.
Бессараб, А. С.
Балабай, К. С.
Лосєва, С. М
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб А. С., Балабай К. С., Лосєва С. М. Холодильна нанотехнологія отримання з топінамбура дрібнодисперсних добавок із рекордним вмістом інуліну в розчинній формі . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 151-153.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59375
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-153.pdf116.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.