Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59375
Название: | Холодильна нанотехнологія отримання з топінамбура дрібнодисперсних добавок із рекордним вмістом інуліну в розчинній формі |
Авторы: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В.В. Бессараб, А. С. Балабай, К. С. Лосєва, С. М |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб А. С., Балабай К. С., Лосєва С. М. Холодильна нанотехнологія отримання з топінамбура дрібнодисперсних добавок із рекордним вмістом інуліну в розчинній формі . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 151-153. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59375 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-153.pdf | 116.19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.