Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59353
Название: Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки
Авторы: Постнова, О. М.
Лисюк, Г. М.
Париш, П. С.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Постнова О. М., Лисюк Г. М., Париш П. С. Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 119-120.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59353
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-120.pdf108.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.