Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59353
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнова, О. М.-
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorПариш, П. С.-
dc.date.accessioned2024-11-29T06:50:41Z-
dc.date.available2024-11-29T06:50:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПостнова О. М., Лисюк Г. М., Париш П. С. Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 119-120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59353-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-120.pdf108.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.