Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58923
Назва: Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів»
Автори: Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Касабова, К. Р.
Шматченко, Н. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Шматченко Н. В. Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 199-200.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58923
ISBN: 978-966-405-478-9
Розташовується у зібраннях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_199-200.pdf231.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.