Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58923
Назва: | Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів» |
Автори: | Гревцева, Н. В. Шидакова-Каменюка, О. Г. Касабова, К. Р. Шматченко, Н. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Шматченко Н. В. Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 199-200. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58923 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Розташовується у зібраннях: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_199-200.pdf | 231.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.