Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58923
Название: Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів»
Авторы: Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Касабова, К. Р.
Шматченко, Н. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Шматченко Н. В. Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 199-200.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58923
ISBN: 978-966-405-478-9
Располагается в коллекциях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_199-200.pdf231.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.