Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58923
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorШматченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-11-15T07:38:02Z-
dc.date.available2024-11-15T07:38:02Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Шматченко Н. В. Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 199-200.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-478-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58923-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФормування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_199-200.pdf231.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.