Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58637
Название: | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами |
Авторы: | Скирда, Олена Євгеніївна Акмен, Вікторія Олександрівна Сорокіна, Світлана Вікторівна Соколова, Євгенія Борисівна Одарченко, Дмитро Миколайович Нєміріч, Олександра Володимирівна Мамченко, Людмила Євгенівна Полупан, Валентин Вадимович Скирда, Олександр Іванович |
Дата публикации: | 22-ноя-2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами: пат. 154553 Україна: МПК A23C 19/06 (2006.01). № u 2023 01822. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Є. Б. Соколова, Д. М. Одарченко, О. В. Нєміріч, Л. Є. Мамченко, В. В. Полупан, О. І. Скирда; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с. |
Серия/номер: | 11;154553 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами включає внесения в молоко функціонального інгредієнта ламінарії, ретельне перемішування 2-3 хв, температурну обробку молочної суміші при температурі 94-96 °C, термокислотну коагуляцію білково-рослинної суміші кислою сироваткою з температурою 38-40 °C в кількості 12-18 % протягом 7-10 хв, утворення білково-рослинного згустка, видалення сироватки, формування, самопресування, посіл, просолювання, обсушування. Функціональний інгредієнт ламінарію вносять у молоко, підігріте до 36-38 °C, у кількості 1 %. Перед формуванням згустка вводять додаткові функціональні інгредієнти - порошки куркуми і паприки. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58637 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
154553_DBTU.pdf | 157.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.