Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58637
Назва: | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами |
Автори: | Скирда, Олена Євгеніївна Акмен, Вікторія Олександрівна Сорокіна, Світлана Вікторівна Соколова, Євгенія Борисівна Одарченко, Дмитро Миколайович Нєміріч, Олександра Володимирівна Мамченко, Людмила Євгенівна Полупан, Валентин Вадимович Скирда, Олександр Іванович |
Дата публікації: | 22-лис-2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами: пат. 154553 Україна: МПК A23C 19/06 (2006.01). № u 2023 01822. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Є. Б. Соколова, Д. М. Одарченко, О. В. Нєміріч, Л. Є. Мамченко, В. В. Полупан, О. І. Скирда; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с. |
Серія/номер: | 11;154553 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами включає внесения в молоко функціонального інгредієнта ламінарії, ретельне перемішування 2-3 хв, температурну обробку молочної суміші при температурі 94-96 °C, термокислотну коагуляцію білково-рослинної суміші кислою сироваткою з температурою 38-40 °C в кількості 12-18 % протягом 7-10 хв, утворення білково-рослинного згустка, видалення сироватки, формування, самопресування, посіл, просолювання, обсушування. Функціональний інгредієнт ламінарію вносять у молоко, підігріте до 36-38 °C, у кількості 1 %. Перед формуванням згустка вводять додаткові функціональні інгредієнти - порошки куркуми і паприки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58637 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
154553_DBTU.pdf | 157.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.