Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58637
Назва: Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами
Автори: Скирда, Олена Євгеніївна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Соколова, Євгенія Борисівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Мамченко, Людмила Євгенівна
Полупан, Валентин Вадимович
Скирда, Олександр Іванович
Дата публікації: 22-лис-2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами: пат. 154553 Україна: МПК A23C 19/06 (2006.01). № u 2023 01822. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Є. Б. Соколова, Д. М. Одарченко, О. В. Нєміріч, Л. Є. Мамченко, В. В. Полупан, О. І. Скирда; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с.
Серія/номер: 11;154553
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами включає внесения в молоко функціонального інгредієнта ламінарії, ретельне перемішування 2-3 хв, температурну обробку молочної суміші при температурі 94-96 °C, термокислотну коагуляцію білково-рослинної суміші кислою сироваткою з температурою 38-40 °C в кількості 12-18 % протягом 7-10 хв, утворення білково-рослинного згустка, видалення сироватки, формування, самопресування, посіл, просолювання, обсушування. Функціональний інгредієнт ламінарію вносять у молоко, підігріте до 36-38 °C, у кількості 1 %. Перед формуванням згустка вводять додаткові функціональні інгредієнти - порошки куркуми і паприки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58637
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
154553_DBTU.pdf157.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.