Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58637
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скирда, Олена Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Акмен, Вікторія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Сорокіна, Світлана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Соколова, Євгенія Борисівна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Мамченко, Людмила Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Полупан, Валентин Вадимович | - |
dc.contributor.author | Скирда, Олександр Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-06T13:24:38Z | - |
dc.date.available | 2024-11-06T13:24:38Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-22 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами: пат. 154553 Україна: МПК A23C 19/06 (2006.01). № u 2023 01822. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Є. Б. Соколова, Д. М. Одарченко, О. В. Нєміріч, Л. Є. Мамченко, В. В. Полупан, О. І. Скирда; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58637 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами включає внесения в молоко функціонального інгредієнта ламінарії, ретельне перемішування 2-3 хв, температурну обробку молочної суміші при температурі 94-96 °C, термокислотну коагуляцію білково-рослинної суміші кислою сироваткою з температурою 38-40 °C в кількості 12-18 % протягом 7-10 хв, утворення білково-рослинного згустка, видалення сироватки, формування, самопресування, посіл, просолювання, обсушування. Функціональний інгредієнт ламінарію вносять у молоко, підігріте до 36-38 °C, у кількості 1 %. Перед формуванням згустка вводять додаткові функціональні інгредієнти - порошки куркуми і паприки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;154553 | - |
dc.title | Спосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
154553_DBTU.pdf | 157.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.