Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкирда, Олена Євгеніївна-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorМамченко, Людмила Євгенівна-
dc.contributor.authorПолупан, Валентин Вадимович-
dc.contributor.authorСкирда, Олександр Іванович-
dc.date.accessioned2024-11-06T13:24:38Z-
dc.date.available2024-11-06T13:24:38Z-
dc.date.issued2023-11-22-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами: пат. 154553 Україна: МПК A23C 19/06 (2006.01). № u 2023 01822. О. Є. Скирда, В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Є. Б. Соколова, Д. М. Одарченко, О. В. Нєміріч, Л. Є. Мамченко, В. В. Полупан, О. І. Скирда; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 19.04.2023; опубл. 22.11.2023, Бюл.№ 47. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58637-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентами включає внесения в молоко функціонального інгредієнта ламінарії, ретельне перемішування 2-3 хв, температурну обробку молочної суміші при температурі 94-96 °C, термокислотну коагуляцію білково-рослинної суміші кислою сироваткою з температурою 38-40 °C в кількості 12-18 % протягом 7-10 хв, утворення білково-рослинного згустка, видалення сироватки, формування, самопресування, посіл, просолювання, обсушування. Функціональний інгредієнт ламінарію вносять у молоко, підігріте до 36-38 °C, у кількості 1 %. Перед формуванням згустка вводять додаткові функціональні інгредієнти - порошки куркуми і паприки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;154553-
dc.titleСпосіб отримання сиру м'якого з рослинними компонентамиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
154553_DBTU.pdf157.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.