Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55713
Назва: | Технології виробництва органічної продукції рослинництва: конспект лекцій |
Автори: | Воропай, Юлія Володимирівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Воропай Ю. В. Технології виробництва органічної продукції рослинництва: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня магістра другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 201 «Агрономія». Харків: ДБТУ, 2024. 95 с. |
Короткий огляд (реферат): | Конспект лекцій з дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені питання щодо сучасних альтернативних методів господарювання та їх основні концепції. Висвітлене питання стосовно органічного виробництва в Україні та світі. Розглянуто питання законодавчої та нормативно-правової бази, стандартів та вимог щодо виробництва органічної продукції в Україні. Надана інформація щодо біологічних методів контролю та захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб та бур’янів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55713 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_orhanich_produk_roslynnytstva_201_24.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.