Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55713
Название: | Технології виробництва органічної продукції рослинництва: конспект лекцій |
Авторы: | Воропай, Юлія Володимирівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Воропай Ю. В. Технології виробництва органічної продукції рослинництва: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня магістра другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 201 «Агрономія». Харків: ДБТУ, 2024. 95 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Конспект лекцій з дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені питання щодо сучасних альтернативних методів господарювання та їх основні концепції. Висвітлене питання стосовно органічного виробництва в Україні та світі. Розглянуто питання законодавчої та нормативно-правової бази, стандартів та вимог щодо виробництва органічної продукції в Україні. Надана інформація щодо біологічних методів контролю та захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб та бур’янів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55713 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_orhanich_produk_roslynnytstva_201_24.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.