Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55713
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВоропай, Юлія Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-07-03T09:07:11Z-
dc.date.available2024-07-03T09:07:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВоропай Ю. В. Технології виробництва органічної продукції рослинництва: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня магістра другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 201 «Агрономія». Харків: ДБТУ, 2024. 95 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55713-
dc.description.abstractКонспект лекцій з дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені питання щодо сучасних альтернативних методів господарювання та їх основні концепції. Висвітлене питання стосовно органічного виробництва в Україні та світі. Розглянуто питання законодавчої та нормативно-правової бази, стандартів та вимог щодо виробництва органічної продукції в Україні. Надана інформація щодо біологічних методів контролю та захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб та бур’янів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнології виробництва органічної продукції рослинництва: конспект лекційuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_orhanich_produk_roslynnytstva_201_24.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.