Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53257
Назва: Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів
Автори: Желєва, Т. С.
Щербак, К. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Prague, Oktan-Print s.r.o.
Бібліографічний опис: Желєва Т. С., Щербак К. О. Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів. Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. Prague, Oktan-Print s.r.o., 2023. С. 25
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk_materialiv_khd_2023-26.pdf529.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.