Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Щербак, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T17:29:01Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T17:29:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Желєва Т. С., Щербак К. О. Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів. Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. Prague, Oktan-Print s.r.o., 2023. С. 25 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Prague, Oktan-Print s.r.o. | uk_UA |
dc.title | Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk_materialiv_khd_2023-26.pdf | 529.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.