Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.contributor.authorЩербак, К. О.-
dc.date.accessioned2024-05-20T17:29:01Z-
dc.date.available2024-05-20T17:29:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С., Щербак К. О. Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів. Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. Prague, Oktan-Print s.r.o., 2023. С. 25uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherPrague, Oktan-Print s.r.o.uk_UA
dc.titleПередумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnyk_materialiv_khd_2023-26.pdf529.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.