Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257
Title: Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів
Authors: Желєва, Т. С.
Щербак, К. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Prague, Oktan-Print s.r.o.
Citation: Желєва Т. С., Щербак К. О. Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів. Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. Prague, Oktan-Print s.r.o., 2023. С. 25
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnyk_materialiv_khd_2023-26.pdf529.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.