Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257
Title: | Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів |
Authors: | Желєва, Т. С. Щербак, К. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Prague, Oktan-Print s.r.o. |
Citation: | Желєва Т. С., Щербак К. О. Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів. Food Аdditives. Healthy Man and Human Patient Diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. Prague, Oktan-Print s.r.o., 2023. С. 25 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53257 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk_materialiv_khd_2023-26.pdf | 529.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.