Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243
Назва: Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса
Автори: Калюжна, Юлія
Науковий керівник : Желєва, Тетяна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського
Бібліографічний опис: Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнародною участю (18 травня 2023 року, м. Львів); наук. кер. Т. Желєва. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. С. 287-288
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyi_hostynnist_turyzm_2023-287-288.pdf1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.