Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243
Назва: | Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса |
Автори: | Калюжна, Юлія |
Науковий керівник : | Желєва, Тетяна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнародною участю (18 травня 2023 року, м. Львів); наук. кер. Т. Желєва. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. С. 287-288 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyi_hostynnist_turyzm_2023-287-288.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.