Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Желєва, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Калюжна, Юлія | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-20T13:35:21Z | - |
dc.date.available | 2024-05-20T13:35:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнародною участю (18 травня 2023 року, м. Львів); наук. кер. Т. Желєва. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. С. 287-288 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyi_hostynnist_turyzm_2023-287-288.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.