Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЖелєва, Тетяна-
dc.contributor.authorКалюжна, Юлія-
dc.date.accessioned2024-05-20T13:35:21Z-
dc.date.available2024-05-20T13:35:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКалюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнародною участю (18 травня 2023 року, м. Львів); наук. кер. Т. Желєва. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. С. 287-288uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherЛьвів : ЛДУФК ім. Івана Боберськогоuk_UA
dc.titleПерспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyi_hostynnist_turyzm_2023-287-288.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.