Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243
Title: | Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса |
Authors: | Калюжна, Юлія |
metadata.dc.contributor.advisor: | Желєва, Тетяна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського |
Citation: | Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнародною участю (18 травня 2023 року, м. Львів); наук. кер. Т. Желєва. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. С. 287-288 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyi_hostynnist_turyzm_2023-287-288.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.