Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243
Title: Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса
Authors: Калюжна, Юлія
metadata.dc.contributor.advisor: Желєва, Тетяна
Issue Date: 2023
Publisher: Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського
Citation: Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнародною участю (18 травня 2023 року, м. Львів); наук. кер. Т. Желєва. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. С. 287-288
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53243
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyi_hostynnist_turyzm_2023-287-288.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.