Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52827
Назва: | Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів |
Автори: | Ворона, Д. С. |
Науковий керівник : | Петренко, О. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Ворона Д. С. Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді: матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф., 2 квітня 2024 р.; наук. кер. О. В. Петренко. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 178. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52827 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konf_YeYET_APK_MOLOD_24-178.pdf | 84.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.