Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52827
Назва: Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів
Автори: Ворона, Д. С.
Науковий керівник : Петренко, О. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ворона Д. С. Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді: матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф., 2 квітня 2024 р.; наук. кер. О. В. Петренко. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 178.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52827
Розташовується у зібраннях:Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_YeYET_APK_MOLOD_24-178.pdf84.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.