Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52827
Название: | Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів |
Авторы: | Ворона, Д. С. |
Научный руководитель: | Петренко, О. В. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Ворона Д. С. Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді: матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф., 2 квітня 2024 р.; наук. кер. О. В. Петренко. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 178. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52827 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konf_YeYET_APK_MOLOD_24-178.pdf | 84.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.