Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52827
Название: Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів
Авторы: Ворона, Д. С.
Научный руководитель: Петренко, О. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ворона Д. С. Огляд сучасних методів швидкого заморожування харчових продуктів. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді: матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф., 2 квітня 2024 р.; наук. кер. О. В. Петренко. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 178.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52827
Располагается в коллекциях:Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_YeYET_APK_MOLOD_24-178.pdf84.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.