Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733
Назва: Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Автори: Федак, Н. В.
Хаустова, Т. М.
Діхтярь, А. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Федак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 61-62
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-62-63.pdf148.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.