Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733
Назва: | Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного |
Автори: | Федак, Н. В. Хаустова, Т. М. Діхтярь, А. М. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Федак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 61-62 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-62-63.pdf | 148.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.