Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733
Title: | Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного |
Authors: | Федак, Н. В. Хаустова, Т. М. Діхтярь, А. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Федак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 61-62 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-62-63.pdf | 148.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.