Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52725
Title: Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктів
Authors: Потапов, В. О.
Семенюк, Д. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В. О., Семенюк Д. П. Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 47-48
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52725
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-48-49.pdf156.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.