Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52725
Назва: Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктів
Автори: Потапов, В. О.
Семенюк, Д. П.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Семенюк Д. П. Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 47-48
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52725
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-48-49.pdf156.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.