Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52710
Название: Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини
Авторы: Маяк, О. А
Сардаров, А. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Маяк О. А., Сардаров А. М. Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 17-18
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52710
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-18-19.pdf161.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.