Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52710
Назва: Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини
Автори: Маяк, О. А
Сардаров, А. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Маяк О. А., Сардаров А. М. Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 17-18
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52710
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-18-19.pdf161.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.