Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52053
Название: Управління конкурентоспроможністю бізнесу в АПК: метод. вказівки, спец. 076 «Підприємництво та торгівля»
Авторы: Хлопоніна-Гнатенко, О. І.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Управління конкурентоспроможністю бізнесу в АПК: метод. вказівки до самостійного вивчення дисц. студентами спец. 076 «Підприємництво та торгівля» другого (магістерського) рівня освіти; уклад.: О. І. Хлопоніна-Гнатенко. Харків: ДБТУ, 2023. 28 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Управління конкурентоспроможністю бізнесу в АПК» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Представлені рекомендації щодо підготовки індивідуального завдання та рефератів. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, глосарій та список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52053
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Uprav_konkurentospromozhnistyu_076_23.pdf677.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.