Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5153
Назва: Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки
Автори: Гайдай, І. В.
Ключові слова: дерен;сік із плодів дерену;фенольні речовини
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гайдай І. В. Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 469-476.
Короткий огляд (реферат): Показано, що сік із плодів дерену відноситься до антиокислювачів завдяки наявності в ньому концентрації вільних фенольних речовин. Установлено, що термічна обробка дерену з водою при співвідношенні 1:1 протягом 48 годин сприяє переходу антоціанів у екстракт порівняно із свіжовідпресованим соком, що підвищує їх концентрацію у 25 разів.
It has been shown that cornel fruit juice refered to antioxidants thanks to high concentration of free polyphenolis. It has been found thermal processing of a cornel in water in the ratio of 1:1 during 48 hour ensures converting of antocyanogen into extract incomparison with fresh juice that raises their concentration in 25 times.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5153
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_75.pdf193.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.