Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5153
Назва: | Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки |
Автори: | Гайдай, І. В. |
Ключові слова: | дерен;сік із плодів дерену;фенольні речовини |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гайдай І. В. Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 469-476. |
Короткий огляд (реферат): | Показано, що сік із плодів дерену відноситься до антиокислювачів
завдяки наявності в ньому концентрації вільних фенольних речовин.
Установлено, що термічна обробка дерену з водою при співвідношенні 1:1
протягом 48 годин сприяє переходу антоціанів у екстракт порівняно із
свіжовідпресованим соком, що підвищує їх концентрацію у 25 разів. It has been shown that cornel fruit juice refered to antioxidants thanks to high concentration of free polyphenolis. It has been found thermal processing of a cornel in water in the ratio of 1:1 during 48 hour ensures converting of antocyanogen into extract incomparison with fresh juice that raises their concentration in 25 times. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5153 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_75.pdf | 193.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.