Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4860
Назва: Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна
Автори: Холодова, О. А.
Сафонова, О. М.
Ключові слова: озон;озоно-повітряний суміш;оброблення слабкого пшеничного борошна;борошно
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 234-238.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання впливу оброблення слабкого пшеничного борошна озоно-повітряною сумішшю на стан вуглеводно-амілазного комплексу.
The questions of weak wheat flour ozone-air treatment influence on the state of carbohydrate-amylase complex are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4860
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_38.pdf250.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.