Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4860
Назва: | Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна |
Автори: | Холодова, О. А. Сафонова, О. М. |
Ключові слова: | озон;озоно-повітряний суміш;оброблення слабкого пшеничного борошна;борошно |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 234-238. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання впливу оброблення слабкого пшеничного борошна
озоно-повітряною сумішшю на стан вуглеводно-амілазного комплексу. The questions of weak wheat flour ozone-air treatment influence on the state of carbohydrate-amylase complex are considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4860 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_38.pdf | 250.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.