Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХолодова, О. А.-
dc.contributor.authorСафонова, О. М.-
dc.date.accessioned2022-08-14T12:18:27Z-
dc.date.available2022-08-14T12:18:27Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationХолодова О. А., Сафонова О. М. Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 234-238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4860-
dc.description.abstractРозглянуто питання впливу оброблення слабкого пшеничного борошна озоно-повітряною сумішшю на стан вуглеводно-амілазного комплексу.uk_UA
dc.description.abstractThe questions of weak wheat flour ozone-air treatment influence on the state of carbohydrate-amylase complex are considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectозонuk_UA
dc.subjectозоно-повітряний сумішuk_UA
dc.subjectоброблення слабкого пшеничного борошнаuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.titleВплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_38.pdf250.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.