Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4860
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холодова, О. А. | - |
dc.contributor.author | Сафонова, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T12:18:27Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T12:18:27Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 234-238. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4860 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання впливу оброблення слабкого пшеничного борошна озоно-повітряною сумішшю на стан вуглеводно-амілазного комплексу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The questions of weak wheat flour ozone-air treatment influence on the state of carbohydrate-amylase complex are considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | озон | uk_UA |
dc.subject | озоно-повітряний суміш | uk_UA |
dc.subject | оброблення слабкого пшеничного борошна | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.title | Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_38.pdf | 250.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.