Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770
Назва: | Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки |
Автори: | Погожих, М. І. Одарченко, Д. М. Піддубний, В. В. Штих, С. В. |
Ключові слова: | глива звичайна;заморожування;діапазони температур кристалізації |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В. Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 177-183. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено основні теплофізичні властивості свіжих культивованих
грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. За допомогою
низькотемпературного калориметра встановлено діапазони температур
кристалізації та кількість вимороженої вологи в досліджуваних зразках. За
допомогою теоретичних положень фізичної хімії науково обґрунтовані
отримані дані. The basic thermophysical properties of fresh cultivated mushrooms and semi-products were studying. By the help of low-temperature calorimeter temperature ranges of crystallization and the amount of frozen water in the samples were set. With the theoretical principles of physical chemistry research results findings are substantiated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_29.pdf | 196.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.