Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Піддубний, В. В. | - |
dc.contributor.author | Штих, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T12:36:47Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T12:36:47Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В. Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 177-183. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770 | - |
dc.description.abstract | Вивчено основні теплофізичні властивості свіжих культивованих грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. За допомогою низькотемпературного калориметра встановлено діапазони температур кристалізації та кількість вимороженої вологи в досліджуваних зразках. За допомогою теоретичних положень фізичної хімії науково обґрунтовані отримані дані. | uk_UA |
dc.description.abstract | The basic thermophysical properties of fresh cultivated mushrooms and semi-products were studying. By the help of low-temperature calorimeter temperature ranges of crystallization and the amount of frozen water in the samples were set. With the theoretical principles of physical chemistry research results findings are substantiated. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | глива звичайна | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | діапазони температур кристалізації | uk_UA |
dc.title | Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_29.pdf | 196.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.