Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorПіддубний, В. В.-
dc.contributor.authorШтих, С. В.-
dc.date.accessioned2022-08-12T12:36:47Z-
dc.date.available2022-08-12T12:36:47Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В. Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 177-183.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4770-
dc.description.abstractВивчено основні теплофізичні властивості свіжих культивованих грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. За допомогою низькотемпературного калориметра встановлено діапазони температур кристалізації та кількість вимороженої вологи в досліджуваних зразках. За допомогою теоретичних положень фізичної хімії науково обґрунтовані отримані дані.uk_UA
dc.description.abstractThe basic thermophysical properties of fresh cultivated mushrooms and semi-products were studying. By the help of low-temperature calorimeter temperature ranges of crystallization and the amount of frozen water in the samples were set. With the theoretical principles of physical chemistry research results findings are substantiated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectглива звичайнаuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectдіапазони температур кристалізаціїuk_UA
dc.titleОсобливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_29.pdf196.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.