Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4762
Название: Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів
Авторы: Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Полупан, В. В.
Ключевые слова: оздоровчі продукти харчування;м’ясна сировина;м’ясні фарші;напівфабрикат білково-мінеральний (НБМ)
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 154-160.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто існуючі тенденції створення оздоровчих продуктів харчування на основі м’ясної сировини. Наведено результати досліджень щодо впливу напівфабрикату білково-мінерального (НБМ) на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршів.
It is considered existing tendencies of creation of foodstuff on the basis of meat raw materials. Results of the studies of the effect of protein-mineral semi finished products to the moisture-binding capacity of meat stuffing are described in article.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4762
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_25.pdf182.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.